Followers

24 August 2011

dah dekat nak raya ni

Dah abis bershopping raya ke...sejak ada anak2 ni lebih bershopping untuk diorang dari diri sendiri...seingatnya sejak ada anak ni main taram jek baju....tapi kalo tengok baju budak2 memang tak leh tahan and tak leh kawal diri...hahaha...tambah lagi kalo poket tengah kencang and ada sales pulak tu...rasa nak borong semua yang ada..baju untuk anak prempuan memang fashionable kan...macam2 design and corak..colourful sangat...baju budak lelaki pulak agak mahal tambah lagi kain jeans..tapi kalo hati ibunya dah berkenan tolak tepi semua...kan...kan....macam tahun2 lepas taun ni pun baju untuk permata hatiku yang bertiga tu dah ready...especially yang kecik..dia kan first time raya so..kasik lebih kat dia la...nak2 lagi girl..abis aku borong semua...:D biar ibu takde baju raya asal anak bergembira di hari raya...ibu sayang korang semua...

23 August 2011

Baby Baru - NUR SYAKIRA HUSNA


 Buah Hati Pengarang Jantung yang terbaru.....



 Nur Syakira Husna








 macam muka abang @ kakak ????








 panas sangat so saya berkemban jek...senang...




<<< HapPy BezDay My Dear >>>

Sekitar menyambut hari jadi anak-anak ku pada 17/07/2011 yang lepas

 syakir haikal sudah 5 tahun...dah pergi sekolah..dah pandai ABC....dan pandai mengira....
 


 sofiya hasya yang comot...








 abang & adik











 bersama syakira husna yang tak tahu pape pun....











 Bezday cake tempah kat k.ct...blueberry cake....











 ready to make a wish my dear...



Semuga anak-anak ibu jadi yang terbaik di dunia & akhirat....Amin....

minta tolong buleh ??????

AKU kan dah lama tak berblogging ni...so setelah kehadiran baby baru hendaklah letak gambar dia kat sini...tapi macam tak buleh nak upload...apasal ek...macam dah lain sket pulak...ke aku dah lupa caranya...tolongla sapa2 yang arif ajarkan @ refresh balik otak aku ni....macam2 kan....:D

****SeLaMat Hari RayA****

Lama tak buka blog...ingat dah takde..maklumlah bz sangat skang ni...sejak tambah sorang lagi permata hati...kesibukkan pun jadi berlipat ganda la....internet pun agak kureng so...lagila cam malas sangat...tengah hari ni buleh access pulak...jadi di kesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua bloggers yang mengenali aku....minggu depan dah raya...oleh itu selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir & batin....semuga raya kali ini akan lebih bermakna buat semua.....persiapan raya macam mana...kali ini aku agak ala kadar...sebabnya tak elok membazir..hahahah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...