Followers

27 May 2009

photografi.....

Ni nak story sket about my brother, kire dia nih yang 2nd in the family..nama nya Zurie..masa kat UITM dlu amik course photografi.Skang bila dah grade, dapat keje jadik officer kat IKBN PERETAK, KUALA KUBU BARU..dalam course yang sama jugak.kire untung sabut la ni..so dia ni pandai pulak dalam bab2 amik gambar and editing and what so everlah yang berkaitan dengan dunia seni ni..if u guys ada nak mintak pandangan or nak minta khidmat photographer blehlah contact aku...Untuk wedding, engagement, birthday party and lain2 ceremony pun bleh jugak..

Bundlerzz

bundle atau lebih sinonim dengan pakaian terpakai ni bisnes yang hubby aku buat.
kire dia ni pandai la dalam bab-bab memilih pakaian yang ada kualiti and harganya murah sket.
so, klu sesiape yang interested blehlah contact aku,samada untuk chat tentang bisnes ni or nak tanye pendapat atau pape jela yang berkaitan dengan bundle ni,bleh la aku forwardkan pada hubby aku.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...