Followers

20 May 2014

entry hari selasa



Salam Selasa semua...jarang ada entry hari selasa ni...biasanya isnin..khamis @ jumaat...hihih
harini awal sikit ke pejabat..sepatutnya turun PT pagi tapi takde sapa nak handlekan anak-anak ke sekolah so tak jadi turun...harap bos dapat mengerti masalahku ini ye bos...

dah selesai menghadap nasi lemak telur mata yang berharga RM2 & dibeli di kantin pejabat sahaja...
memandangkan ramai orang tak naik pejabat lagi kita bukak blog sat & BW sikit2...
okaylah...miss uollssss..... :D

12 May 2014

Hari Isnin yang macam-macam



Monday Blues datang lagi..harini mood memang blues sungguh sebab ada antara rakan pejabat yang sambung cuti memandangkan esok kan cuti Wesak Day...

Saya terpaksa bekerja sebab partner dah cuti harini...hihihi..jangan cakap terpaksa ikhlas hokey...
actually badan tak berapa sihat..demam...batuk & selsema yang agak teruk..baru balik klinik & M.A. recommend untuk pakai mask muka (Wajib) katanya...

Anak-anak kat rumah tu pun tak sihat...Haikal malam sabtu tu dah pegi sedut gas @ guna Nebulizer tu...Syakira pulak dah demam semalam..pagi ni pun still demam lagi...mujurlah maksu diorang cuti arini..bolehlah tolong tengok-tengok kan....

Malam tadi hantar abah naik bas untuk ke KLIA 2..abah ikut rombongan ke Indonesia..melawat Acheh & Bandung...sampai hari Khamis nanti..semoga selamat pergi & balik...Sofiya sebak sampai menangis beria2 masa bye-bye atoknya...nampak macam ganas rupanya dalam hati ada taman....

buat kerja cepat-cepat & berharap harini akan berakhir dengan cepat hokey...dah breakfast tapi sikit je sebab tak berapa lalu nak makan...happy monday ye korang..esok saya bagi cuti sehari... :D

note - nak boh gambar tapi mood nak upload asyik ke laut..

08 May 2014

Salam Khamis



Salam Khamis semua blogger...
Baru nak ambik mood buat keje..hihihi...
lama tak hapdet..bz manjang..entah la....
malam tadi ada berwassap dengan Kak TAB
Kak Tihara...bertanya khabar...
pagi ni ada PT pagi...
senaman untuk kesihatan kata my boss... :D
Breakfast apa pagi ni korang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...