Followers

22 January 2014

Rabu Yang Wordless



Lama tak buat entry wordless wednesday ni...
harini sangat wordless...sebabnya???
Ingatkan semalam nak siapkan minit kat rumah...
tapi anak-anak tak berapa sihat..
so continue harini kat pejabat...
macam mana pun harini wajib siap okay...
masalahnya not in da mood....
come on yana....
btw...breakfast apa pagi ni....
saya makan pizza...tapi bukan yang mahal-mahal tu...
home made punya..murah je pon..RM10
share dengan kawan....tapi sedap hokey....
happy working untuk yang bekerja...
happy housekeeping untuk suri rumah...hehehehe


21 January 2014

kerja selepas lunch hour



Salam semua...
dah lunch kerr...
saya keluar makan dengan office mate harini...
makan nasi ayam periuk besar...hehehe
dah jemu makan dekat kantin....
lepas ni standby nak buat minit mesyuarat 
untuk meeting hari khamis ni...
semalam turn saya ambik minit...
so kena siapkan segera...
selamat bekerja kawan-kawan...


20 January 2014

nak minta BE...



tengok tajuk macam apa je kan...
yela semangat nak hapdet blog berkobar-kobar..
tapi satu BE pun takde..
hampa....
minta la satu dua BE Mr Nuffnang...
baru syok sikit tekan-tekan keyboard ni...hahahah

/// monday blues kerr pagi ni ///





Happy monday morning semua....
macam mana pagi ni...
ada rasa tekanan monday blues tu tak...hihihih....
saya sangat-sangatlah terasa ye...
sebab tak tidur lagi dari malam tadi..
Syakira Husna tak berapa sihat...
tak berapa nak tidur lena..
kejap-kejap jaga so saya jadi tak boleh nak tidur..
risau dia muntah...
main-main handphone ...
golek sana sini last-last saya bangun pukul 5 pagi...
seterika baju bagai..siap-siap Haikal & Hasya...
hantar diorang and datang kerja..
bawa kereta pun dah rasa macam mengantuk gila..
nak terlelap-lelap je...
saya tak boleh nak cuti harini sebab pagi ni saya ambil minit mesyuarat...huhuhuh...
tak makan lagi...tunggu partner..
turun makan kat kantin & masuk meeting....
so korang takmo blues sangat pagi ni ye...
alah 4 hari je lagi nak kerja...hahahahaha...

MODE - motivate diri sendiri jugak yang tengah blues...


16 January 2014

REXYLLA FB PAGE LAUNCHING GIVEAWAY



rexylla, rexylla blogshop, giveaway,

Nak promote Blog Rexylla
Ada menjual pakaian yang sangat In Trend...
Silalah klik banner untuk join GA & 
tengok-tengok pakaian baru ye...
bermula 1 Januari 2014
Rexylla dah launch FB page diorang... 
klik sini ye untuk shopping...
hadiah yang awesome...
saya suka pakai pakaian yang simple yet trendy...
macam jeans, fishtail, blouse, Tshirt...
pakaian yang agak trendy sekarang ni rasanya fishtail..aneka bagai peplum...

nak TAG


semoga korang ada luck untuk menang hadiah kat sini
tarikh tutup pada 1 Mac 2014

nuffnang dah balik


Baru ni saya ada check Account Nuffnang saya...
sedih untuk dinyatakan semua iklan telah habis tempohnya untuk berada di Blog Tinta Hatiku ini...

So...Mr Nuffy bila nak datang singgah lagi...please..please...datanglah beramai-ramai & duduk lama2 sikit hokey.... :D

10 January 2014

TAHUN BARU 2014




Rasanya belum agak terlambat lagi untuk
saya ucapkan Selamat Tahun Baru 2014
kepada semua rakan bloggers...

Bila tahun baru biasanya kita
akan cakap tentang azam tahun lepas & tahun baru...
Tertunai ke azam yang lepas...
sepenuhnya @ beberapa sahaja...
azam saya masih belum tertunai...
kita carry forward ke tahun -tahun akan datang pulak...

So apa pulak azam tahun baru ini...
semoga akan jadi kenyataan..Inshaa Allah...
semoga kita semua dipanjangkan umur..
dimurahkan rezeki..
harapan supaya saya lebih rajin berblogging...
hahaha..semoga lebih berjaya....





09 January 2014

Salam Khamis



Salam hari Khamis...
Mood nak bekerja bersungguh-sungguh 
masih ke laut..aduhai..
Rasa penat sangat la awal tahun ni...
rasa macam tak puas cuti...huhuhu..
selamat makan tengahari semua....
Saya baru selesai lunch...Alhamdulilah...

03 January 2014

Hari Pertama Pra Sekolah Sofiya Hasya


Kan dah janji nak share gambar Sofiya Hasya di hari pertama Pra Sekolah kan..so inilah dia anak dara sunti saya...


My Princess


Sofiya tengah cari tempat duduk...


Hari pertama sampai lambat sedikit...masuk je dalam kelas terus cikgunya tutup grill pintu...pintu gate pun macam dah tak sabar nak tutup..sudahnya saya terus dapat snap gambar ni satu je...jadi tergamam pulak..semua ibu bapa pun tak dibenarkan tunggu dalam kawasan sekolah....mungkin diorang cikgu-cikgu ni tak nak ada gangguan daripada ibu bapa kot...yelah budak-budak ni bila tengok mak ayah ada tunggu boleh jadi mengada-ngada jugak kan... so saya lepak kejap dekat kantin dengan 2,3 orang ibu.. sembang-sembang & balik je... hahaha.. ambik cuti beria bagai tapi tak boleh nak tunggu anak..apakan daya ibu....

Hari pertama just bawa balik kertas untuk warnakan & kertas untuk tulis huruf c & alif..ba..ta....

Hari kedua ada bawa balik buku untuk siapkan homework....



Bolehla...untuk budak 6 tahun...
good job sayang....





Ephyra...Ephyra...Ephyra...



Nak cerita lagi tentang Ephyra...semalam saya ada repeat order dekat Zarina IntaNBerliaN...Trial Pack je pun...sepatutnya sampai hari ini tapi barang yang ditunggu tak sampai-sampai..saya pun tanyakan Ina sebab katanya yang order sekali dengan saya dah sampai...

Perasaan amatlah frust sebab tak sabar nak menikmati kelazatan minuman kecantikan ini di samping mendapat faedah-faedah yang lain...dah terasa-rasa dekat tekak saya ni Air Ephyra yang berperisa Oren tu....

Kesimpulan yang saya buat mungkinlah esok @ isnin...dengan rasa frust tu saya pun keluar ambil Haikal balik sekolah petang tadi...sampai je rumah jiran sebelah panggil & tanyakan kalau saya ada menunggu parcel..rasa nak melompat..seronoknya...Ephyra yang ditunggu telah sampai...rupanya jiran saya yang tolong ambil padahal saya punyalah tunggu dari pagi lagi... :D

So...jangan jeles ye malam ni saya nak minum Ephyra yang sangat lazat ini sambil feeling-feeling cantik gitu...hahahaha...boleh pulak cenggitu kan...tapi apa salahnya nak berangan...sebab semua tu bakal jadi kenyataan..wah..Kenyataan yang panas...

Tak lupa kepada sesiapa yang nak merasainya jugak contact la Zarina ye...harga kasih sayang menanti anda


Parcel yang ditunggu-tunggu


Setiap kali beli dapat risalah yang ada 
semua persoalan & jawapan yang ingin kita tanyakan


Kotak Kedua saya


Tak sabar nak minum  :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...