Followers

05 November 2013

MR NUFFY



Saja nak story sikit pasal mr nuffy @ nuffnang ni.... sungguh sampai sekarang saya tak pasti macam mana sebenarnya cara dia berjalan kan...yang saya pasti kalo rajin updated & orang rajin datang blog kita means masyukk la kita..tak tahula kalo salah pulak tafsiran saya ni...berkaitan klik-klik iklan tu saya pun tak sure cuma pegi blog orang ada la klik -klik iklan diorang...harap-harap membantu....kadang-kadang bila saya rajin updated tengok dekat blog tak ada pun iklan...kadang-kadang pulak bila tak boleh nak updated saja buka blog ada pulak iklan...aduhai....bila tengok percentage dekat nuffnang pulak tak berganjak-ganjak....lagi sakit jiwa...hahahaha...apapun rasanya teknik @ skill saya masih belum mantap kot...

banyak benda nak cerita..rajin ambil gambar tapi cukup failed nak memulakan entry & nak letak tajuk yang boleh buat orang datang ke blog kita...hahahah...jeles jugak hati bila ramai oarng updated diorang dapat income yang banyak dari hasil blogging...tetapi tetap bersyukur sebab pernah jugak dapat hasil dari berblogging walau tak banyak mana sangat...at least rezeki kan.... :D so apa tips korang........

BABY & MUMMY SHOP: ~ END YEAR CLEARANCE STOCK ~




Nak habiskan stock lama...
HOODY PYJAMAS SIZE 7  - RM20 INCLUDING POSTAGE


Nak habiskan stock lama...
NAVY BLUE BOY SET SIZE 12  - RM20 INCLUDING POSTAGE



Nak habiskan stock lama...
GREY BOY SET SIZE 12  - RM20 INCLUDING POSTAGE

HURRY - WHILE STOCK LAST





SALAM TAHUN BARU 1435H



Salam Tahun baru saya ucapkan kepada semua rakan -rakan bloggers... semoga kita sedikit sebanyak dapat berubah dari baik kepada yang lebih baik..dari tak baik kepada yang lebih baik... dalam apa jua hal samada pekerjaan.. rumahtangga... mendidik anak-anak... dan perkara-perkara lain lagi.... semoga semua kita mendapat hidayah dari Allah.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...