Followers

27 September 2013

ingin sihat dan cantik....jangan jadikan usia sebagai halangan....



Kali ni nak story pasal Produk Shaklee...Actually saya pun tak arif sangat pasal produk ni...tak pernah try lagi pun cuma ramai orang kata bagus..banyak baca entry dekat blog & post facebook yang mengatakan betapa bagusnya produk ni....rasanya ada jugak di kalangan blogger yang mengamalkan produk ni...

Saya nak suggest @ rekemen blog adik ipar saya...dia dealer Produk Shaklee ni...dia pun ada test produk ni...meal shake untuk anaknya..Alisya....so kepada sesiapa yang berminat bolehla roger-roger adik ipar saya ni...boleh dapat best price rasanya...hehehehe..... kalau nak bertanya dulu & dapatkan khidmat nasihat pun boleh je...klik je SHAKLEE



KAKI KOMEN





Kaki komen Tinta Hatiku sejak sebulan lepas...hehehe..bukan ada entry sangat pun tapi terima kasih sangat2 kat korang yang sudi jugak untuk jenguk saya.... :D

Miss Berukben saya dah mula berfungsi



Dah makan tengahari ke..ermm..saya baru lepas..makan nasi & ayam masala....Actually nak kabarkan berita yang membuat saya rasa happy...Miss Brukben saya dah boleh guna...heheh...so lepas ni In Shaa Allah saya akan updated yang lebih & akan start BW korang semua...horeyy...... :D


18 September 2013

good nite bloggers


Selamat malam bloggers..dah makan ke semua..mesti macam2 juadah ada kan..saya makan simple2 je malam ni..ni dok meneman anak sayang saya buat homework..sambil tu melayan cerita hindustan..HUM TUM dekat tv2...entry saya terpaksa ringkas2 je sebab online guna hp tecik ni...jumpa esok..selamat malam semua...

17 September 2013

selamat malam blogger


dah hampir tengah malam..dah start BW tadi..tak sempat jenguk semua..adalah dua tiga orang je yang lepas..baca entry n komen sikit..mata pun dah kuyu..penat gila..walaupun harini selasa tapi sebab first day keje tu yang melepek je ni..geram sungguh nak taip entry guna hand phone ni..tapi apakan dayaku..yang lain2 esok saya jalan rumah korang ye...good nite...

menunggu haikal


menunggu syakir haikal habis tuition sambil beronline guna hp..seksa betul rasany..dah la kecik-kecik keypad ni..geram je nak menaip..takpe sabar yana...haikal keluar pukul 10..ada beberapa minit...tuition english je...sebab tak pandai sangat nak ajar dia..selalu naik hangin...hihihi...korang rasa seawal mana anak patut hantar tuition...afakah saya macam keterlaluan..tapi zaman sekarang kan persaingan sengit...ermm...didah keluar..saya balik dulu...jjumpa lagi di next entry...


14 September 2013

Keroz Nazri - "Sedia Bercinta Lagi"


YANG INI OFFICIAL VIDEO CLIP.... :d






Keroz Nazri-Sedia Bercinta Lagi (Kampung Girl)









apa kabar semua



Setelah sekian lama tak updated..punca utama broadband kena block & dekat ofis tak de internet access...sangat sedey..kadang-kadang bila sempat online dengan handphone time tu jela dapat jenguk kejap-kejap blog kengkawan yang dirindui...tapi tak puas kalau online guna hp....kecik sangat skrin nya...

Ini saya dekat rumah adik dekat Kuala Kubu Bharu...dia ada wifi so...kita perlu manfaatkan sepenuhnya...heheh..kebetulan ada bawak laptop pulak...so 2,3 ari ni kita boleh BW...how i miss BW....

Till tomorrow cukupla sampai disini..penat drive...nak siap-siap makan..malam ni Malaysia menentang Myanmar...haruslah sokong Malaysia negara tercinta ye tak... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...