Followers

20 May 2013

monday blues ke hari ni...



Selamat pagi semua...baru lepas breakfast..korang macam mana pula...permulaan minggu ni macam sibuk sikit....so nak siap-siapkan kerja dulu ye....jangan lupa check nama korang DISINI...SINI & juga SINI

13 May 2013

update hadiah GA






TSHIRT UNTUK BUDAK ANAK PEREMPUAN KALER BIRU




CLOSE UP SIKIT GAMBAR 
KUCING TENGAH MENARI BALLET TU




SET BAJU TIDO UNTUK 
ANAK LELAKI BERTEMAKAN KAPAL ANGKASA




TSHIRT UNTUK ANAK PEREMPUAN DORA THE EXPLORER




HELLO KITTY TSHIRT UNTUK ANAK PEREMPUAN




ROMPER UNTUK ANAK LELAKI




SET BAJU SIANG UNTUK ANAK LELAKI 
OSHKOSH KALER NAVY BLUE




SET BAJU SIANG UNTUK ANAK LELAKI OSHKOSH KALER GREY





CLOSE UP SIKIT BRAND OSHKOSH B'GOSH




SET BAJU TIDO ANAK PEREMPUAN LITTLE BUNNY




CLOSE UP GAMBAR MR BUNNY




TSHIRT ANAK PEREMPUAN KALER BIRU HOLABEBE




CLOSE UP GAMBAR CIK DEER




ROMPER UNTUK ANAK PEREMPUAN KALER DARK BLUE






SILLY SISTER ROMPER UNTUK ANAK PEREMPUAN




CLOSE UP....




INI SAYA PUN TAK RETI NAK PANGGIL APA...
TAPI PAKAI KAT KAKI ANAK BILA 
TIME SEJUK @ DOK DALAM TEMPAT BER EKON...




CONTOH BAGI ANAK-ANAK PAKAI SELUAR PENDEK & PEGI SHOPPING MALL TIBA RASA SEJUK SANGAT SO 
BAGI ANAK PAKAI..MACAM KAT DALAM GAMBAR TU...
JENUH SAYA CLOSE UP GAMBAR TU...HEHEHE....




TSHIRT ANGRY BIRD ANAK LELAKI KALER MERAH





INILAH DI ANTARA HADIAHNYA..SAYA AKAN UPLOAD BEBERAPA HADIAH LAIN LAGI OKAY.....

09 May 2013

[GIVEAWAY] From Canada with Love by Doodles of Life







Teringin nak dapat hadiah daripada Canada ni..
itu pasal join GA ni...
jom ramai-ramai...



Inilah hadiah nya..
Fridge Magnet from Canada...
semoga ada tuah saya...

Tarikh tutup - 14 May 2013

happy thursday



Selamat pagi semua...tengah buat apa...masing-masing mesti sibuk menguruskan planning harian masing-masing..yang kerja cara kerja..yang surirumah cara mengemas & menguruskan rumahnya & anak-anak kan...walau apapun jangan lupa breakfast...sangat penting dalam menentukan stamina seharian kita...hahaha...dah macam pakar zat pemakanan pulak....

Saya breakfast beli kat kedai je...nasi goreng sikit + kueyteow goreng sikit + ikan bilis sikit + nescafe o ais...kenyang sudah....oh ya..dah check penyertaan korang di sini & sini

Saya tengah sibuk setting hadiah & ambik gambo untuk diupload..bagi masa sikit ye...saya tengah berusaha untuk setelkan cepat-cepat benda ni.... 

so...sambil semua orang bizi tu happy thursday...salah satu perkara sunat yang wajib saya buat harini ialah kepit kuku anak-anak.... 

08 May 2013

RM5...RM5...RM5...


Malam ni nak announce siapa yang bertuah untuk dapat top up RM5 (tak banyak mana pun) yang saya janji di entry ini..


  1. HERBA TIHARA
  2. SEKADAR CORETAN
  3. KASIH NAN ABADI KEKAL SELAMANYA
  4. MAMA IDLAN IRSYAD
  5. IKA JOHAN


Bila entry ini tersiar makna kata saya dah top up HP anda semua....sila check yo..agak dapat top up yang misteri tu dari saya @ SYAKIRA HUSNA...TQ auntie semua support ibu saya.....hehehe

04 May 2013

SENARAI PENYERTAAN HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY


Selamat malam semua... Inilah senarai penyertaan Husna 2nd Bezday Giveaway... so.. korang semua nantikan updated yang lain & tolong check penyertaan korang ye... sila alert kan saya jika ada yang tertinggal okay....






  1. Syuhada Salleh
  2. Cik Puan Ila done
  3. Eyra Dzuhairah
  4. Nao Mei
  5. Eyma Su done
  6. Aina Areen
  7. Alani
  8. Mama Idlan Irsyad done
  9. Heirizalieyana
  10. Cik Fie
  11. Tihara done
  12. Qhaifa Nur
  13. PrincessShin92
  14. Nazayiena Ayiena
  15. Aze Alia done
  16. Husna Izzati done
  17. Eita done
  18. Syaewewwie Abdull done
  19. Sharina Elyana
  20. Annur_Islam
  21. Misse Nadh
  22. Juliet
  23. Yumida Huda
  24. IntanBerlian done
  25. Shida Radzuan

DENGAN RASMINYA



Salam & sejahtera kepada semua...Sorry for being too late...Entry ini bertujuan untuk mengesahkan dengan rasminya Husna 2nd Bezday Giveaway ditutup...

Sepatutnya pada 30 April yang lepas dah ditutup tetapi biasalah reason yang sama saya sibuk...saya terlibat sebagai petugas pilihanraya so selama 2 minggu ni officeku telah menjadi rumahku....balik pun dah tengah malam...esok nak carry on lagi...

Sehingga esoklah last saya akan mengundi & untuk kira undi yang telah lepas..oh ya saya bertugas menjaga undi awal..undi awal ni khas untuk Anggota polis & Tentera & pasangan mereka...

Tak janji nak buat semua entry tetapi yang ini bertujuan untuk merasmikan ending Husna 2nd Bezday Giveaway dulu...Terima kasih banyak-banyak kepada yang sudi support blog saya yang biasa-biasa je ni.... 

Saya akan segerakan apa yang patut... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...