Followers

20 January 2013

Cinta Gila






Cerekarama TV3 malam tadi...agak menarik jugak bila layan...cara baru untuk cari jodoh...hehehe.....
have fun guys...



bantuan sekolah RM100




Biasanya orang akan story dari A hingga Z...tapi memandangkan kesibukkan saya yang tak dapat dikawal lagi ni saya akan cerita mana yang dan jela ye...walau apa pun nak kongsi semua pengalaman baru saya ni cuma take time okay...pelan-pelan...pelan mana tak tau....

Balik ke gambar hiasan tu...ada tak korang yang dapat baucer buku tu..means korang yang ada anak la...saya tak dapat baucer buku macam tu tapi memandangkan Syakir Haikal darjah satu tahun ni so saya dapat bantuan berupa RM100...jumaat lepas pergi ambil kat sekolah....dapat cash hokey bukan baucer macam dalam gambar tu...makna kata tak perlulah saya beli buku.....heheheh...tapi kalo nak diikutkan sama je sebab saya dah beli pun semua buku rujukan & exercise untuk kedua orang budak kesayangan saya tu...actually tak tahu nak dapat bantuan ni...ingatkan yang darjah satu tahun lepas je yang dapat pada tahun ni....sekali Haikal bawa balik surat dari sekolah suruh mak pak hadir untuk pemberian duit bantuan tu...barulah tahu..... :D...syukur sangat at least dapat menambah apa yang kurang....

ni pun saya curi-curi masa ni...masa sendiri pun nak kena curi...yela banyak kerja nak dibuat....preparation untuk esok lagi....minggu ni saya semakin pandai bahagikan masa saya...harap-harap akan bertambah stabil & rajin menghapdet cerita yang lepas....lama jugak tak jenguk korang semua...jangan kecil hati tau...saya ingat je kat kawan-kawan....cuma tulah masa pack sikit....

okay....nanti saya jumpa korang lagi....daa........

11 January 2013

salam jumaat



petang jumaat...salam jumaat untuk semua...minggu-minggu yang tersangat sibuk dah berlalu...minggu-minggu yang akan datang mungkin masih sibuk tapi terkawal...lama dah tak menjenguk ke sini & menjenguk kawan-kawan bloggers...sorry sangat..tak tahu nak bahagikan masa macam mana ntah tapi memang sangat tak sempat nak mencoret di sini...cerita banyak yang ingin dikongsi tapi masa selalu cemburui saya...pelan-pelan saya nak luahkan di sini jugak supaya ada kenangan di masa akan datang nanti...hehehhe....

weekend ni ada plan apa...mungkin masih ada jemputan ke kenduri kawin...sibuk mengemas rumah...shopping @ berjalan-jalan balik kampung...apa pun yang korang akan buat happy weekend.... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...