Followers

29 September 2012





selamat pagi...



selamat pagi semua...hehe...bangun awal pagi & jenguk blog...buat entry selamat pagi....breakfast apa pagi ni bloggers semua...saya dah selesai makan roti canai  & nescafe o ais (my fav)....kejap lagi nak BW sat...winduuuuu... :D 



Selamat berehat & bercuti kepada sesiapa yang plan untuk berjalan ye....

27 September 2012

perlu ke nak tengok tarikh ???



Setiap kali korang baca entry dekat blog blogger lain korang tengok tak bila dia post entry tu sebelum tinggalkan komen...macam saya biasanya saya baca & terus komen...tak kiralah bila blogger tu tulis entry dia tu...tambah lagi macam saya yang jarang updated ni...bila dapat je peluang BW saya pun terus baca & komen ...kalau rasa macam entry yang pasal kematian @ sesuatu kejadian  ke baru saya tengok tarikh untuk tahu bila berlaku....hehe...

budak bertiga yang saya sayangi


















Apa lagi yang nak disharekan dekat blog saya ni kalau bukan gambar & karenah budak bertiga ni...manalah tahu suatu hari nanti bila diorang dah besar diorang dapat juga baca kisah diorang ni kan...tapi suatu hari nanti tu tak tahulah masih ada @ tidak blog ni...yelah zaman semakin canggih kan...gambar-gambar ni saya ambil masa bawa diorang ke tempat main yang dekat Tesco tu...semua habis hati sampai tak nak balik...yang kecik tu pun boleh tahan perangainya..okaylah mood baru nak beransur-ansur ni...saya pun tak sihat..nanti saya share kat sini kalau berkesempatan ye.... :D

syakira husna











21 September 2012

semangat menghapdet ke lombong pulak...



Lama tak update...bukan lagi ke laut...ke sungai...ke lombong dah semangat nak update nya...rasa nak updated tu ada tapi macam malas nak menaip...dok BW & gelak baca entry kawan-kawan je...seronok...macam manalah nak kembalikan semangat ini....

10 September 2012

05 September 2012

segmen link blogshop



Kali ni nak join Segmen kak Tihara daripada Herba Tihara.... segmen ni bersempena dengan link Blogshop ini... http://crochetlurve.blogspot.com/ saya dah banyak kali juga membeli belah dekat blogshop ni & join GA/Segmen... ini antara entry yang sempat saya lakarkan dekat sini...



semua orang boleh join segmen sempoy ni..letak link blogshop 
http://crochetlurve.blogspot.com/ dekat bloglist korang.. tarikh tutup akan diumumkan pada bila-bila masa saja




03 September 2012

top commentor





Saja nak share untuk dibuat kenang-kenangan bila dah tak berblogging nanti.... inilah penangan bila senyap daripada BW & buat entry.... tapi masih bersyukur ada jugak yang sudi nak singgah... hehehe... terima kasih korang... nak guna TAG line rakan-rakan blogger...mood nak buat entry asyik ke laut... hahahaha... semoga rajin-rajinlah berkarya yana..... :D

dear blog


selamat pagi.....
badan & minda rasa penat sangat...
tengah motivate diri supaya kerja rajin-rajin....heheheh...
breakfast apa pagi ni kawan-kawan semua....
saya makan megi goreng...x nak toge......
& nescafe o ais.......
selamat bekerja......
lepas siap keje ni nak BW blog kawan-kawan...
rindu kot...... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...