Followers

25 June 2012

Dejavu Di Kinabalu


Sekarang ni saya dok layan cerita baru dekat TV3...
setiap Isnin hingga Khamis jam 7.00 malam...
Dejavu Di Kinabalu...lakonan Akasha & Tiz Zaqyah...
so..walaupun Monday blues selalu tiba di pagi hari tapi tak sabar nak tunggu petang untuk layan cerita ini...

monday blues lagi part II

Hahaha...tajuk entry yang tak berkesudahan...sambung lagi monday blues hari ini...actually lepas mondday blues minggu lepas tu busy jugak kehidupan ni...hari khamis dah out station..macam jauh je pergi padahal ke KL je..ada kerja dekat Maktab PDRM Cheras...weekend pun macam busy jugak...adik yang dok kat Kuala Kubu tu balik...so..arini ada kesempatan sikit...ingat nak jenguk kawan-kawan jap pas entry ini dipublish....selamat bersarapan pagi guys!!!!!


18 June 2012

monday blues

Selamat pagi semua...Monday Blues datang lagi.....apa pun kena bersemangat buat kerja okay...dah breakfast ke??? saya baru lepas makan nasi lemak & nescafe o ais....nanti kita catch up lagi okay....:D

15 June 2012

PERHATIAN !!!!

Entry ringkas pada hari jumaat...nak ingatkan kepada semua yang dah bertuah untuk mendapatkan souvenir sempena MINI GA yang dah lepas tu...silalah emailkan details anda ye...saya tunggu sehingga hari Ahad ini okay...By Monday ingat nak pos semua present korang... :D

14 June 2012

PIRANHA 3DD


Dah tengok ke cerita Piranha 3DD ni...saya ada pergi tengok dekat wayang...siap tengok Midnite lagi...full satu panggung...mesti best gila cerita ni kan...tapi nak tahu tak kebenarannya...cerita ni sangat sengal...Ia diklasifikasikan sebagai 18..means 18 tahun je boleh masuk & tengok...memang betul pun.. sangat tak sesuai untuk kanak-kanak..Ditekankan jangan sesekali bagi anak-anak tengok...sangat tak bermoral...dah tu pulak kalau jalan cerita menarik takpe jugak...jalan cerita adalah sangat tidak masuk di akal...pendek kata sangat menyesal beli tiket movie weekend lepas tu tengok cerita ni....tengok cerita Jaws lagi best... :(



13 June 2012

here is the results...

Keputusan yang ditunggu-tunggu telah ada.... tahniah kepada yang bertuah..kepada yang lain kita jumpa di lain GA....Yang bertuah sila email details anda pada saya ye... including no phone.... saya tunggu di Inbox Yahoo...selewatnya hujung minggu ni okay... :D




True Random Number Generator  4Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  9Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  6Powered by RANDOM.ORG





True Random Number Generator  1Powered by RANDOM.ORG







12 June 2012

~ Manusia Biasa ~





Masih ku ingat selalu
Saat kau berjanji padaku
Takkan pernah ada cinta yang lainnya
Terasa begitu indah
Tapi semua berbeda
Saat kau kenali dirinya
Sadarkah dirimu diriku terluka
Saat kau sebut namanya
Aku memang manusia biasa
Yang tak sempurna dan kadang salah
Namun di hatiku hanya satu
Cinta untukmu luar biasa

Andaikan saja kau tahu
Aku takkan mudah berubah
Aku kan bertahan selalu bertahan
Sampai waktu memanggilku
Aku memang manusia biasa
Yang tak sempurna dan kadang salah
Namun di hatiku hanya satu
Cinta untukmu luar biasa
Kemanakah dirimu yang dulu cinta aku
Dimanakah dirimu yang selalu merindukanku
Aku memang manusia biasa
Yang tak sempurna dan kadang salah
Namun di hatiku hanya satu
Cinta untukmu luar biasa [2x]
Namun di hatiku hanya satu
Cinta untukmu luar biasa
Cinta untukmu luar biasa



jatuh cinta dengan lagu ni sebab liriknya sangat nererti buat saya




mini GA sudah ditutup

Okay tutup sudah mini GA saya...kalau ikutkan sampai jam 1200 HRS malam tadi saja tapi saya nak letak jugak semua senarai nama yang ada komen kat entry ini ... tengkiu guys.... check kalo ada nama yang tertinggal... lepas ni saya akan buat cabutan secara random okay....

  1. Saya Disini
  2. mummy_ayu
  3. IntaNBerliaN
  4. Fieda
  5. Pecinta pink
  6. 9n0L4
  7. miloais milo
  8. Tihara
  9. Hanif Idrus

~ mini GA tinta hatiku ~


Hari ini saya nak adakan satu mini GA kepada sesiapa yang sudi menjengah blog saya ini....hadiah seperti yang tertera kat bawah ni ye....syarat yang simple kepada semua followers yang sudi tinggal komen kat sini....pemenang akan diumumkan besok...saya mencari 3 orang yang bertuah...



2 batang Pen 





Keychain 

sehingga pukul 1200 HRS @ 11 Jun 2012

08 June 2012

Penangan Gerimis Mengundang


Salam hari jumaat & salam Satu Malaysia untuk rakan-rakan bloggers...harini nak story tentang aktiviti percutian 1 hari saya....yang sangat ditunggu-tunggu oleh saya... :D satu hari penuh dengan aktiviti...sangat penat jugak tapi puas hati...hahahha...


pagi-pagi lagi pergi RHB bank...kad debit kena lock so bila dah call nombor dekat belakang kad tu katanya kena unlock kad dekat bank...

lepas tu terus pergi BSN dekat bercham..kad dah rosak..dia punya plastik yang salut kad tu dah lekang...duit takde banyak mana pun tapi in case nak guna nanti biarlah kad sentiasa elok kan...dah alang-alang keluar tu buat lah apa yang patut..tukar kad baru kena cas RM12 ...

siap je kad BSN berkejar ke Jusco Kinta City...cuba teka nak buat apa...hahah...nak tengok wayang la..apa lagi.....tengok ceta GERIMIS MENGUNDANG...lakonan Kamal Adli & Olivia.... tiket dah beli online semalamnya...




Movie start pukul 1.15 so sementara tunggu singgah Popular renew kad pulak..akhir tahun haritu expired tapi takde masa nak pergi renew...dan juga beli 1 kamus bergambar untuk Syakir & Sofiya...nantilah kita updated pasal kamus tu...




renew untuk satu tahun dulu - RM12

Berbalik kepada cerita Gerimis Mengundang tu...layan sorang-sorang je sebab sapa suruh cuti time orang lain kerja kan...hahha...tapi okay apa...layan sorang feeling lebih sikit....

Gerimis Mengundang menceritakan Zamani (Kamal Adli) seorang pilot untuk Sabah Air...panas baran + keras hati berjumpa dengan Mikha (Olivia Jensen) seorang yang akan mengubah hidupnya....sebenarnya saya taklah fanatik sangat dengan aktor Kamal Adli ni tapi lepas tengok cerita ni macam jatuh cinta pulak...hahahah...boley pulak cenggitu kan...hensem tau....tapi......itu pendapat saya...cerita agak romantik & feeling....tersentuh jugak perasaan saya....siap menitis jugak air mata....ending sangat tak sangka....hero meninggal dunia....dah lama tak tengok ending sedih camni...selalu kita mesti nak ending gembira kan...apa pun tahniah untuk Ahmad Idham...best jugak jalan cerita dia...pertembungan dua budaya....




Jom tengok trailer Gerimis Mengundang

Balik je dari tengok movie bawa Syakir Haikal pergi check up pulak...sebelum tu klinik ada call suruh bawak dia timbang berat & ambil supplement dia...sampai rumah lebih kurang pukul 4 lebih & sangat penat sebab aktiviti yang banyak...pun begitu best sebab dah selesai semua benda yang dok tertangguh & paling best sebab dok terbayang muka Kamal Adli yang hensem... hahaha...jangan meluat tau...lagi satu lagu gerimis mengundang tu dia ubahsuai sikit...sangat feeling okay....


~ benarkah cinta hingga ke penghujungnya ~



05 June 2012

hari bahagia bakal menjelang

Masih di office gigih menyiapkan kerja-kerja yang dok kejar dateline...esok nak bawak ke HQ.... hahah.. hambik korang buat keje banyak-banyak...tapi takpe korang boleh claim overtime... kami tak boleh... huhuhu... the next day saya cuti.... kahkahkah.... nak tenangkan jiwa yang dah makin serabut ni.... mungkin saya akan updated banyak-banyak nanti... tak lupa juga jalan-jalan ke rumah korang....dah rindu kat korang sumerrrr....till then....babai.... :D

p/s - ada kena mengena ke tajuk entry dengan entry tu...
ntah hape hape yana ooi...


01 June 2012

selamat berhujung minggu

Selamat petang jumaat...masuk keje time petang macam ni..nak-nak lagi cuti sekolah..lenggang je rasa pejabat....
mesti ramai yang planning nak bawak anak-anak & family jalan-jalan kan...tak kurang jugak dengan kenduri kawen... walau apa pun yang korang buat sepanjang minggu ni saya nak ucapkan happy weekends....daa...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...