Followers

29 April 2012

Alexandra Stan - Mr Saxobeat





enjoy....:D


You make me dance
Bring me up, bring me down
Play it sweet
Make me move like a freak
Mister Saxobeat

Makes me dance
Brings me up, brings me down
Plays it sweet
Makes me move like a freak
Mister Saxobeat

You make me dance
Bring me up, bring me down
Play it sweet
Make me move like a freak
Mister Saxobeat

Makes me dance
Brings me up, brings me down
Plays it sweet
Makes me move like a freak
Mister Saxobeat

Male Vocals:
Oh oh oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh

Bridge:
Hey, sexy boy, set me free
Don’t be so shy, play with me
My dirty boy, can’t you see
That you belong next to me

Hey, sexy boy, set me free
Don’t be so shy, play with me
My dirty boy, can’t you see
You are the one I need

[Chorus]
You make me dance
Bring me up, bring me down
Play it sweet
Make me move like a freak
Mister Saxobeat

Makes me dance
Brings me up, brings me down
Plays it sweet
Makes me move like a freak
Mister Saxobeat

Male vocals:
Oh oh oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh
Oh oh eh hm yeah eh
Hm yeah eh hmhmhm yeah eh

[Chorus]
You make me dance
Bring me up, bring me down
Play it sweet
Make me move like a freak
Mister Saxobeat

Makes me dance
Brings me up, brings me down
Plays it sweet
Makes me move like a freak
Mister Saxobeat

You make me dance
Bring me up, bring me down
Mister Saxobeat
You make me dance
Bring me up, bring me down
Mïster Saxobeat











26 April 2012

KEMBALI DARA SEPERTI MALAM PERTAMA



Tajuk entry yang sangat sensitif....hehehe...ini info yang aku dapat & nak share dengan korang semua...khas untuk kaum hawa yang sudah berkahwin & beranak pinak ye....Ingin kembali menjadi gadis semula agak mustahil bagi kita kan tapi ada caranya bagi membuatkan suami berasa seperti malam pertama kembali...ini bukan aku yang cakap tapi ada tertulis dalam info ini...aku pun tak test lagi okay...:D

Ambil daun inai, daun pegaga, daun limau purut & pinang muda secukupnya...tumbuk pinang muda tu & perah sampai keluar air nya yang pekat...daun -daun tadi pun ditumbuk & perah sampai keluar airnya...campur sedikit air...guna kapas yang digulung @ putik kapas untuk celup dalam air perahan yang pekat tadi dan kemudian masukkan ke dalam bahagian intim...

Rawatan pemulihan ini elok buat selepas mandi setiap hari...Insya Allah CITA-CITA anda pasti tercapai & jadi kenyataan dengan izin Allah...:D

CUBALAH....

23 April 2012

GIVEAWAY HERBA TIHARA


GIVEAWAY HERBA TIHARA


ESOK HARI LAST UNTUK JOIN GA INI JADI MARILAH BERAMAI-RAMAI MENYERTAINYA SEBELUM ESOK...INI PUN DAH TERLAMBAT SANGAT...ENTAH-ENTAH DAH JADI ORANG TERAKHIR..TAK KIRA LAH JANJI NAK SUPPORT JUGAK GA KAK TIHARA INI....

NAK LEBIH INFO KLIK SINI


BAHASA BADAN


BAHASA BADAN @ BODY LANGUAGES.....jom kita belajar sikit tentang bahasa badan ini..kadang-kadang kita nampak orang buat ataupun kita sendiri ada buat cuma kita tak sedar dan tak faham maksudnya....


Tangan menyentuh muka - Tandanya dia boring

Tangan menyentuh mulut - Dia tidak berkata benar

Tangan menyentuh telinga -  Dia tidak mempercayai apa yang anda katakan

Tangan terbuka & anda boleh tengok tapak tangan - Dia seorang yang jujur

Dia mengosok tangan @ jari - Dia mengharapkan sesuatu dari kamu



20 April 2012

PETUA HARI JUMAAT

Setiap kali hari jumaat mesti ada entry kan..hahaha...kesian dekat blog ni...kira macam seminggu sekali ada entry...bukan apa sibuk tak abis lagi la...berukben pun takdo...sengsara hidup...takpelah petang ni kita tengok petua untuk menaikkan seri wajah....


Paling sesuai untuk bakal pengantin..nak naik pelamin of course nak muka yang berseri kan....selain pergi spa bolehlah diamalkan memakan sekuntum bunga ros...buat selalu untuk menaikkan seri muka...bukan sahaja bakal pengantin...untuk yang nakkan muka selalu awet muda pun boleh amalkan tau....lepas ni makin berseri-serilah semua bloggers....heheheh...selamat mencuba!!!!!



13 April 2012

selamat hari jumaat

Assalamualaikum & Good Morning....lama tak updated blog...sempat BW sorang dua je bila dapat peluang online sekejap...berukben rosak....huhuhuh.....internet dekat office slow sikit....tapi bila dok kat office banyak pulak keje nak setel....kemalasan pun ado jugak...macam blurrr sangat tak tahu nak story apa....pagi ni nak breakfast nasi minyak dekat kantin office je....nanti-nanti kita story lagi ...peace to all...


/// gambar hiasan ehsan dari gugel...
selamat hari jumaat ///



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...