Followers

15 June 2010

hepi besday kak ruby !!!!!


Inilah bentuk kek harijadi kawan pejabat @ kakak 
yang dikasihi pada 02/06/2010 yang lalu...
walaupun agak terlambat tapi tak apa..
yang penting peringatan tu penting...
secara besar-besaran nya ingin diucapkan..hepi bezday kak bee.....
yang ke berapa tu SECRET yo......
kek bezday ini disponsor oleh kengkawan pejabat @ adik-adik yang dikasihi jugak....





lihatnya pose bezday girl...bezday mom la....:D maintain kak bee....



/// on my way go back to sitiawan ///

Balik sitiawan berdua dengan syakir haikal...
sebab dia ada invitation untuk KFC Fun Zone kat Giant Manjung...


sibuk nak pakai sweater yang ada 'hooded' tu....
(kalu spelling silap harap ampun..)


pose ni yang paling aku tak tahan...
puting disponsor oleh si adik sebab puting dia dah hilang entah kemana...
adik pulak dah stop hisap puting...


notes : 1 day bila anak2 ibu baca blog ibu...di sinilah segala coretan kehidupan ibu mu....



/// hantaran ///



 


semalam kan aku janji nak story mori banyak2 so..
inilah catatan harian @ bulanan aku sejak 2 bulan lepas...
ini adalah hantaran yang aku buat untuk adik ipar ku 
yang bertunang pada hari wesak yang lepas..
bersamaan 28 May 2010..

actually sejadah ni sebenarnya aku nak reka benda lain..
alih-alih disebabkan kebizian yang teramat sangat 
aku bantai aje reka bentuk cenggini...
hahaha...yang penting rerama mesti ada.....



ini pulak tuala...aku bulat-bulatkan aja...
pastu letak benda alah kaler-kaler ni...



inilah rekacipta paling kreatip yang aku penah buat...huhuh...
telekung yang berbentuk segugus anggur....
pandangan dari atas....


pandangan dari tepi.....untul JaLi  hepi belated engagement....:D

notes : yang penting cik rerama ada pada semua hantaran...



14 June 2010

/// tadaaaa ///

Ada nampak kelainan tak pada blog ini....yup hari ini di atas dorongan tekanan kerja yang membebankan..aku dengan beraninya membuat keputusan untuk menukar segala templat yang ada..tanpa berfikir panjang...rasa cun pulak kaler oren ni so aku klik okay jek...tukar sana sini sket..tadaaaa......

Inilah nafas baru bagi blog aku :D..

Ada banyak jugak story yang nak di storykan tapi ketiadaan masa..lagi satu bila nak ceta jek mesti lupa nak bawak card reader untuk download gambar...hope minggu ni ada kelapangan untuk ceta banyak2 ye...

10 June 2010

/// NuFFnAnG ///


dah lama sebenarnya aku tak buka nuffnang ni...yelah sebabnya aku pun jarang updated blog aku kan...tapi bila aku buka smalam agak terkejut melihat chart bar ini....malaysia...united states...and singapore...apa maknanya haaaa....... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...